Penthecilia verleent diensten ten behoeve van de onderzoeker en de onderzoekssites

Penthecilia verleent ondersteunende diensten ten behoeve van de opdrachtgever, de onderzoeker en de onderzoeksafdeling.

Elk medisch wetenschappelijk onderzoek is een uitdaging. Zowel de opzet, de uitvoering, het includeren van proefpersonen als het verzamelen van valide data vereist een analytische blik en deskundigheid.

Penthecilia heeft al 30 jaar ervaring in het begeleiden van alle procedures rondom de opzet en uitvoering van een onderzoek; van het schrijven van het onderzoeksprotocol en het uitwerken van de onderzoeksvraag tot en met data entry.

Afhankelijk van uw situatie maken wij een plan OP MAAT voor de ondersteuning van een deel of het gehele onderzoekstraject. Penthecilia is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van investigator geïnitieerd onderzoek.

  • GCP

   GCP

   Penthecilia verzorgt GCP trainingen op maat. Van dagdelen tot meerdaagse ICH-GCP trainingen. Stel jouw training samen.

  • Uitvoer onderzoek

   Uitvoer onderzoek

   In deze fase voeren we alle studieprocedures uit conform het protocol, de huidige wet- en regelgeving en, indien het een geneesmiddelenonderzoek betreft, tevens conform de ICH-GCP richtlijnen.

  • Training

   Training

   Penthecilia verzorgt allerlei trainingen op maat. Van volledige, meerdaagse ICH-GCP trainingen tot losstaande modules.

  • Data Entry

   Data Entry

   Penthecilia verzorgt data entry voor verschillende nationale registers en heeft senior data managers die flexibel inzetbaar zijn.

  • Opzet onderzoek

   Opzet onderzoek

   Penthecilia verzorgt en begeleidt alle procedures rondom de opzet van klinische wetenschappelijk onderzoek. Van het schrijven van het protocol tot het organiseren van de onderzoeksadministratie en het uitwerken van de onderzoeksvraag

  • Kwaliteitsbeheer

   Kwaliteitsbeheer

   Penthecilia waarborgt uitsluitend kwalitatief hoogwaardig onderzoek door decennia aan opgebouwde ervaring en expertise.